Meie esimesed rõivad

Rõivad... Meie päris oma rõivad.
Lõpuks ongi aeg jõudnud sinnamaale, kus saame oma esimese rõivakollektsiooni välja hõigata ja sellest ka pisut lähemalt rääkida.

Kui ma olin alles väike tüdruk, võis mind tihti leida pliiats käes uhkeid kleite maalimas. Pildil nad küll polnud pooltki nii uhked kui mõtteis, sest kunstianne mul täielikult puudub, aga see polnudki oluline.
Olen alati teadnud, et ühel päeval disainin ma päris oma kollektsiooni.. Et see sai tehtud just lastele, seda ma ette näha ei osanud.

Veidi vähem kui aasta tagasi sai meie seiklus alguse ja hakkasime oma esimeste rõivaste kallal töötama. Just täpselt nii kaua oleme me vaeva näinud. Vahepeal kärsitusega maadelnud ja ka kurbusega võidelnud. Ikka tahaks alati kõike ja kohe aga ometi teame me kõik, et head asjad ei valmi üleöö :)

Meie riided said tegelikult alguse puhtalt vajadusest. Meie pere teine laps on üpriski peenike poiss ja igapäevane mure on see, et poelettidelt ei leia talle sobivaid riideid, küll on need liiga laiad või lihtsalt ei istu nii hästi. Mõtted lendasid ja jooksid igas suunas. Algas üks pidev kangapoodides käimine ja esimesed kuud kulusid tegelikult kangastega tutvumiseks. Katsusin läbi kõik erinevad kangad ja uurisin nende omadusi. Teadsin, et tahan pakkuda midagi, mis oleks lastele mugav, seljas pehme, aga et ka kangaomadused säiliksid pikalt, ning mis peamine, et nende kangaste tootmisel oleks ökoloogiline jalajälg võimalikult väike.

Järgevad kuud kulusid katsetusteks ja õmblejatega koostööks. Tuli teha lõiked ja hakata asjaga pihta. Meie visioon oli alati see, et riideid toodame väikepartiidena ja tellimuse peale neid tegema ei hakka. Jääb ära tüütu ootamine ja seepärast sai ka tehtud mugav e-pood, et teil oleks lihtsam ja käepärasem meie tooteid soetada. Ja nii me seda teed ka läksime. Kõik riided mis meie e-poodi üles saavad on tehtud väikepartiidena, mis ühtlasi tähendab ka seda, et kui üks partii läbimüüdud, siis sama enam juurde ei tule. See hoiab ka meie tegemised värskena :)

Kaks viimast kuud oleme me oma tooteid katsetanud. Meie lapsed on neid kandnud ja oleme pesnud lugematuid kordi, et näha milliseks nad ajaga muutuvad ja kas kvaliteet on see mida me ootasime ja täna ongi kätte jõudnud päev mil julgeme me oma tooted turule tuua.
Ma loodan, et teile meeldib see mida te näete ja et meie helged riided on just need mis ka teie laste kapist puudu.

Kalli-kalli.



Vastused puuduvad

Email again: